Diëtetiek

Over SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben.


 

oproepbasis (mogelijk vervanging zwangerschapsverlof 24 uur)

Diëtist m/v


Op zoek naar een veelzijdige, zelfstandige functie?

De afdeling Diëtetiek valt onder de verantwoordelijkheid van de teammanager paramedische diensten. Momenteel zijn er 6 diëtisten werkzaam op de afdeling Diëtetiek.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van voedings- en dieettherapieën bij klinische en poliklinische patiënten. Je stelt behandelplannen op, evalueert de resultaten en stelt zo nodig het behandelplan bij. Binnen de werkeenheid ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van je eigen werkzaamheden. Je geeft voorlichting aan patiënten en adviseert vanuit het eigen vakgebied de medisch specialisten en verpleegkundigen inzake het behandelplan. Je draagt zorg voor het vastleggen van dieetafspraken, het beheer van middelen en materialen en neem je deel aan het MDO.

Wat vragen we?

  • Je bent in het bezit van het diploma HBO Voeding en Diëtetiek en bent geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.
  • Je hebt bij voorkeur recente klinische ervaring (en affiniteit met interne geneeskunde en chirurgie/heelkunde).
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.  
  • Je bent een teamspeler en neemt initatief.
  • Je bent, in overleg, flexibel inzetbaar.

Wat bieden we?

Je krijgt een oproepcontract voor bepaalde tijd. Er is uitzicht op een contract voor bepaalde tijd voor gemiddeld 24 uur per week in verband met vervanging van zwangerschapsverlof. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Je hebt recht op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Ook bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 november a.s.

 

 

 

 

 
 

Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum:
04-11-2019

Contactpersonen:
Jos Daens
tel.: +31 495-572616