SJG Weert Techniek & Bouw

De afdeling

De afdeling Techniek & Bouw is verantwoordelijk voor het renoveren, vernieuwen, beheren en in stand houden van alle niet-medische apparatuur, terreinvoorzieningen, gebouwen en elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen het SJG Weert. Het doel is een (patiënt)veilige, klantgerichte en duurzame omgeving te bieden zodat de zorg haar doelstellingen kan behalen.

Over SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben.



 

Technicus werktuigbouwkunde - Meet- en regeltechniek / 36 uur


Wil jij zorgen voor het optimaal laten functioneren van de werktuigbouwkundige installaties in ons ziekenhuis? Weet je storingen feilloos op te pakken en zie je het als een uitdaging om vanuit je vakkennis onze installaties verder te verduurzamen? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie

Als technicus werk je in een zeer diverse technische omgeving. Jouw focus ligt op het optimaal laten functioneren van de werktuigbouwkundige installaties in ons ziekenhuis. Wij werken met reguliere installaties zoals luchtbehandeling-, koeling, verwarming en waterinstallaties, maar ook met specifieke ziekenhuisinstallaties zoals medische gassen-, buispost, en RO-installaties.

Je voert technische werkzaamheden uit, lost storingen op en zorgt voor het beheer en onderhoud van de installaties. Collega's kunnen daarbij altijd op jouw helpende hand of advies rekenen.
Je instrueert je collega's over de juiste aanpak van de werkzaamheden en weet met jouw kennis en ervaring altijd de regie te houden in noodsituaties.
Er zijn ook situaties waarin je werkt met elektrotechnische installaties. Gelukkig voor ons weet jij alle storingen feilloos op te pakken.

In deze functie is het jouw uitdaging om vanuit je vakkennis de installaties verder te verduurzamen en samen met je collega’s de beheer en onderhoud activiteiten efficiënter en effectiever te gaan uitvoeren. Tevens biedt je ondersteuning bij de nieuwbouwprojecten.

Wat vragen we?

  • Een Mbo-opleiding niveau 4 binnen de techniek, (werktuigbouwkunde / installatietechniek of M&R);
  • Kennis van werktuigbouwkundige installaties is een vereiste;
  • Ervaring met gebouw gebonden installaties binnen de utiliteit;
  • Je bent proactief, klant- en oplossingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent bereid te werken in de storingsdienst;
  • Je hebt kennis en ervaring met MS-office systemen.

Dit is ons aanbod voor jou!

  • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie 1 jaar;
  • De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Salariëring vindt plaats conform het FWG-systeem; 
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen en een fietsregeling;
  • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide 8,33%;
  • Toegang tot onze Vitaliteitswinkel met diverse activiteiten, workshops en trainingen;
  • Optie tot deelname personeelsvereniging met veel activiteiten per jaar;
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
  • Het station Weert op 15 minuten loopafstand;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Vragen?

Wil je meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met de heer ing. S.J.M. van Nieuwenhoven, teammanager Vastgoedontwikkeling op telefoonnummer 06-41077464.

Tot slot

Je sollicitatie kun je insturen via de solliciteren button op onze Website 
Sollicitatiegesprekken worden gepland op een nader te bepalen datum. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]


Contactpersonen:
Stan van Nieuwenhoven
tel.: +31 6-41077464